Bushinkan Harcművészeti Akadémia, több mint egy edzőterem!

Egy csapat, egy család!

BHA egy olyan hely, ahol önvédelmet tanulhatsz, fejlesztheted az állóképességed, megőrizheted vagy épp javíthatod az egészségi állapotodat. Elméleti és gyakorlati tudasd kaphatsz, ami hatásosan alkalmazható egy esetleges utcai támadás esetén, illetve az élet egyéb területein is a segítségedre lehetnek.

Pozitív, egészség központú szemlélet módot sajátíthatsz el a technikák mellett, ami segítséget nyújthat, hogy megvalósítsd az életben a céljaidat.

Egy hely ahol gyerekek útmutatásra, a felnőttek mentorra lelhetnek.

Új kapcsolatokra és élményekre tehetsz szert!

Várunk minden érdeklődőd Pécs egyik legnagyobb 180 m2-es edzőtermében. A harcművészetek gyakorlásához kiválóan felszerelt,  igényes, tiszta környezettel, jó megközelítési lehetőséggel rendelkezik.

A klubunk életéről még több érdekességet találsz a Facebook oldalunkon vagy gyere el személyesen valamelyik edzésünkre.

A BHA több harcművészeti stílusnak ad otthont, melyek közül megtalálhatóak modern és tradicionális stílusok is.

A harcművészeti akadémián 3 különböző harcművészeti stílusból választhatnak a tanulók

Jiu-Jitsu

Modern önvédelmi rendszer, ami remekül alkalmazható utca önvédelem esetén. Egyedisége a rendszerelvű felépítés és oktatás. Tartalmaz pusztakezes és földharc elemeket valamint megelőző, elterelő technikákat.

Ninjutsu

Kiválóan alkalmasa az önvédelemre. Tradicionális alapokra épülő, de modern szemléletben tanított harcművészet. Sajátossága a tematikus képzés, vitál (élet)pontok támadása, valamint a “ninja gondolkodás mód” oktatása.

Battojutsu

A japán kardforgatás híres és népszerű mozgáskultúra az egész világon. A kardot élet-halál harcra fejlesztették. A vívás technikáiban hatékony, gyakorlatias megoldásokat alkalmaz az ellenfél legyőzésére…

Szakmai vezetők, edzök

Martina Máté

Martina Máté

Vezető edző

Édesapja példamutatásával, már 6 éves kora óta foglalkozik különböző küzdősportokkal és harcművészetekkel. Először Judozni kezdett és  12 évig  nem is hagyta abba. Ebből több mint 4 évet versenyzett és ért el eredményeket. 
A világ számos országában (USA, Németország, Franciaország, Svájc, Japán.) járt már különböző harcművészeti tréningeken, hogy a lehető legjobb mesterektől tanuljon és fejlődjön.

Évente többször utazik különböző harcművészeti szemináriumokra, hogy a lehető legtovább fejlessze harcművészeti tudását. Több mint 15 éves harcművészeti tapasztalattal rendelkezik, emellett 2012-től Shiatsu masszázs és egyéb önismereti tanfolyamokon vesz részt, hogy az önvédelem és harcművészet mellett a gyógyítás művészetével is segítsen az embereknek. 

Az utóbbi években az önvédelmi képzések mellett a személyiség fejlesztésére is egyre nagyobb hangsúlyt fektetett. Több előadást és képzést tartott, ahol a fő cél az emberek képzése, motiválása, inspirálása a nagyobb személyes eredményesség, boldogság és kiegyensúlyozottság elérése érdekében. – Társalapítója és oktatója a Shinmukan Jiu-Jitsu harcművészeti stílusnak.

Eddig elért rangjai: ,Ninjutsu 2 dan, – Shinmukan Jiu-Jitsu 1 dan, – Kenshin Budo Ryu Battojutsu 2 dan, Judo Ikkyu

Martina József

Martina József

Szakmai vezető

Több mint 40 éves küzdősportbeli és harcművészeti tapasztalattal rendelkezik, 25 évnyi oktatói munka áll mögötte.

Tanulmányait hazai egyesületeken kívül európai és amerikai egyesületekben folytatta, több ismert hazai és nemzetközi mesternek volt magántanulója. Éveket töltött egy-egy harcművészeti stílus megismerésével és elsajátításával, úgymint a Jujutsu, Battojutsu, Jiu-do, Aikido, Karate és Kendo tanulásával.

Ezen elkötelezett munkásságnak köszönhető a Seibukan Jujutsu stílus magyarországi bevezetése. Ebben a harcművészeti stílusban elérte a kimagasló menkyo kaiden shihan (Okleveles Mester) 7 danos szintet is.

Vezető instruktora és oktatója több rendvédelmi, katonai, női önvédelmi rendszernek. Társalapítója és oktatója a Shinmukan Jiu-Jitsu harcművészeti stílusnak.

Az elmúlt évtizedekben több sportegyesületet alapított és vitt sikerre. Fekete öves mesterszinteket ért el a következő stílusokból: Judo (1 dan), Enshin Itto Ryu Battojutsu (2 dan), Jiu-do (2 dan), Seibukan Jujutsu (7 dan).

Miért hallgass ránk

Bushinkan Harcművészeti Akadémia több mint húszéves szakmai múlttal rendelkezik, ahol nyugodt és biztonságos körülmények között tanulhatsz, gyakorolhatsz.  Mestereink és oktatóink folyamatosan tanulnak, járnak továbbképzésre és tudásukról állandóan számot adnak.

Értékek és előnyök

Hatékony önvédelem
Támogató közösség
Tematikus képzés
Hozzáértő edzők

A harcművészeti utazásod most kezdődhet ! Legyél Te is a BHA csapat tagja!