Gyakran ismételt kérdések!

Hol és Mikor vannak az edzések?

A Légszeszgyár utca 18 cím alatt a saját edzőtermünkben tarjuk az edzéseket. Könnyű megtalálni, a dohány gyár alatt egyből a sarkon, nagy kék épület.

Ingyenesen lehet parkolni, buszokkal is jól megközelíthető!

Jó, ha 15 perccel az edzés előtt érkezel, hogy legyen időd átöltözni! Időbeosztásról ITT találhatsz bővebb információkat!

Milyen ruhára van szükség az edzésekhez?

Kezdetben megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú, amit nem sajnálsz és kényelmes a viselete. A lányokat kérjük, hogy a ruházatukon semmiképp ne legyen kivágás, dekoltázs. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs javasolt. A szőnyegen mezítláb szoktunk edzeni, de akár zokni is hordható

Mikor lehet elkezdeni az edzéseket?

A tanfolyam/edzések bármikor elkezdhető, mert tematikusan felépítettek ami nagyban hozzájárul a könnyebb fejlődéshez, a technikák mélyebb megértéséhez és a gyors félzárkózáshoz. Minden új jelentkező 1 hétig INGYEN járhat edzésre így nem veszíthet semmit.

Van korhatár?

Az edzéseken, kortól, nemtől függetlenül bárki részt vehet, de felnőtt edzéseken ajánlott a min 14. életév betöltése, mert megfelelő szellemi érettséggel kell rendelkezni. 18 év alatt szülői írásos engedélye, illetve hozzájárulás szükséges. A gyerek edzések két korosztályban zajlanak 4-8 és 9-13 éves korig.

Milyen gyakran kell edzésre járni?

Ahhoz, hogy fejlődj, meg kell értened, hogy neked kell fejlődnöd, neked kell edzésre járnod és gyakorolnod, hiszen senki más nem fogja ezt megtenni helyetted.

Fejlődnöd mindig saját magadhoz képest kell, nem másokhoz képest. Saját magadat kell legyőznöd.

Heti két alkalom eleinte elegendő a fejlődéshez de a komolyabb előre lépésekhez több edzésre van szükség. Természetesen mindenki annyiszor jár ahányszor tud nincs kényszer a heti egy alkalom is több mint a semmi csak ne várj tőle nagy csodát.

Eddig még semmilyen harcművészetet nem gyakoroltam, nem is sportoltam. Így is ellehet kezdeni az edzéseket?

Természetesen, az edzésekhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Csak kellő kitartásra és rendszeres gyakorlásra lesz szükség. Senki sem a csúcson kezdi de mindenkiben benne van a lehetőség, hogy eljusson odáig.

Meg fogom tudni védeni magam, ha csatlakozom a csapathoz?

A gyakorlott harcművész felismeri a helyzetet, amikor muszáj megvédenie magát, de saját maga nem idézi elő a harcot és lehetőleg kerüli az erőszakot.

Az edzéseken olyan elveket, technikákat, gyakorlatokat tanítunk amik éles helyzetben is ki lettet próbálva. Rendszeresen gyakorlunk különböző küzdelmeket amelyek kellő tapasztalattal látnak el ahhoz, hogy egy utcai támadás során is képes legyél megvédeni magadat.

Önmegvalósítás? Filozófia?

A harcművészetek rendelkeznek a legátfogóbb filozófiával. Központi elvünk a tudatosság és a figyelem gyakorlása. Ha eljössz hozzánk egy edzésre pozitív és támogató szemlélet mód vár rád ami megfelelő légkört teremt önmagad megismerésére.

Kik járnak az edzésekre?

A felnőtt edzésekre felnőttek járnak, fiúk lányok vegyesen 14-től 60 évesekig. A Női önvédelem tanfolyamra hölgyek járnak, a gyerek edzésekre meg gyerekek.

Mi garantálja a folyamatos fejlődésemet?

Az edzőtermünk oktatói folyamatosan képezik magukat, járnak hazai és nemzetköz szemináriumokra, valamint több mint 20 éves harcművész tapasztalattal rendelkeznek. Ezen felől az edzőtermünk egyedi tanulást segítő/ösztönző programmal is rendelkezik.

Ki lehet-e próbálni ingyen? Mennyibe kerülnek az edzések?

Gyere el egy edzésre, próbáld ki, nézd meg, tapasztald meg, milyen egy edzés. Az első hét , ingyenes. Ennyi idő alatt bőven rá tudsz jönni, hogy ez kell-e neked.

Egészség és Életmód kalauz gyerekeknek!

Ezt a kalauzt egyfajta segítségnek, mankónak szánjuk, hogy a gyerekek minél jobban tudjanak edzeni, egészségesen nőjenek fel testileg és lelkileg. A tőlük telhető legjobb eredményeket érjék el az edzéseken és az iskolában is. Hasznos tanácsokat és gyakorlatokat gyűjtöttünk össze, ami remekül támogathatja a gyerekek fejlődését.

A kalauzban a következő témákban találsz néhány hasznos gondolatot:

    • Miért jó a rendszeres mozgás a gyerekeknek?

    • Miért jó a harcművészet a gyerekeknek?

    • Milyen eredmény várható egy tanévben?

    • Hogyan motiváljuk a gyerekeket?

    • Helyes táplálkozás tippek

Célunk, hogy segítsük a gyerekek fejlődését és támogassuk a szülőket. Reméljük, örömmel fogadjátok ezeket a gondolatokat és hasznos eszközként szolgál a gyerekek fejlődéséhez. KATTINTS a fenti ikonra és töltsd le INGYEN!