Jogi  információk:

A BHA Bushinkan Harcművészeti Akadémia, mint Bushinkan Egyesület (továbbiakban: Egyesület) által működtetett honlap az www.pecsbushinkan.hu (továbbiakban: honlap) szabadon látogatható. Az Egyesület honlapjának vagy más oldalának látogatása, használata során az alábbi szerzői jogi feltételek érvényesek:

Az Egyesület honlapján található tartalom az Egyesület szellemi tulajdonát képezi.

Az egyesület honlapján található tartalom bármilyen jellegű értékesítése az Egyesület előzetes hozzájárulása nélkül tilos. A honlap tartalmának rögzítése, sokszorosítása kizárólag saját felhasználás céljából történhet; további felhasználás, többszörözés, letöltésre alkalmassá tétel, átvétel, terjesztés, adatbázisban történő tárolás, forgalomba hozatal etc. céljából a honlap tartalmának hasznosítása tilos. A tilalomtól eltérés csak az Bushinkan Egyesület által írásban szerződő fél javára történhet.

A honlapon található tartalomból csak a honlapunkra való hivatkozással lehet részleteket átvenni. Az átvevő minden átvételnél köteles feltüntetni a honlapra utaló, és egyértelmű hivatkozást, illetőleg az eredeti információt nem változtathatja meg. A honlap tartalmainak teljes átvétele a Bushinkan Egyesület előzetes írásbeli hozzájárulásához (engedélyéhez) kötött.

Az Egyesület tudomásul veszi, ha internetes felületeken hivatkoznak rá. A hivatkozás az Egyesület logójának vagy nevének elhelyezésével, és a honlap belinkelésével (www.pecsbushinkan.hu) lehetséges.

A link kizárólag a honlap tartalmára mutathat, egyebek használata, vagy a tartalom többszörözése nem lehetséges. A link esetlegesen szolgáltathat valótlan információt az Egyesületről, valamint az Egyesület és a linkelő weboldal fenntartója közötti jogviszonyról.

Az Egyesület jogosult fenti link eltávolítását, a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni, amennyiben a link használatára vonatkozó szabályokat megsértik.

Büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után a jogosulatlan felhasználás. Utóbbi esetben az Egyesület a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését követelheti.

Az oldal felhasználással kapcsolatban  a pecsbushinkan@)gmail.com  e-mail címre küldött üzeneten keresztül kérhet további  felvilágosítást.

Adatvédelmi információ: Szeretnénk, ha tudná, hogy az Egyesület védi az Ön személyes adatait és az adatvédelemre kiemelt figyelmet fordít. A weboldalunkon elérhető az adatvédelmi szabályzatunk, amelyben minden, az adatvédelemmel kapcsolatos információt megtalál, ideértve az általunk kezelt adatokról, a felhasználásról, a hozzáférhetőségről, valamint az Önt megillető jogokról a 2018. május 25. napjától alkalmazandó az Európai Unió új általános adatvédelmi rendelete szerint. (General Data Protection Regulation, GDPR.
A www.pecsbushinkan.hu weboldal rendszerében szereplő adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadaték kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek.

A törvény további részleteinek megtekintése itt.

Use the Text Section to add text using the WYSIWYG editor

Copyright © BHA 2016