Barátságos légkör –  Egészséges életmód – Kedvezmények

gyerek_küzdösport

Iskolás gyerek program – Korcsoport 10 – 15 éves korig. MEGTELT!

A program célja, hogy fegyelmezett keretek között, támogató légkörben fejlődhessenek és egymást segítve edzenek a gyerekek.

A foglalkozásokon megismerkednek a jujutsu harcművészet alapjaival, ezáltal megtanulják a helyes eséstechnikát, és a különböző technikai elemeket. A program azért is fontos, mert vannak olyan testi képességek, melyek fejlesztését ebben a korban el kell kezdeni.

A foglalkozás alapja egy évszázadok óta bevált távol keleti testkultúra, ami a mai japán testnevelés alapját képezi.  Kiváló alapot nyújt valamennyi sporthoz, amit gyermekük iskoláskorában szeretne űzni.

A rendszeres edzések hatásairól:

Az edzések eredményeképpen a gyermekek mozgása összerendezettebbé, harmonikusabbá válik. Erőteljesebben fejlődik a mozgáskoordinációjuk és jobban tudnak térben tájékozódni.

A gyakorlás során nagyban fejlődik az egyensúlyészlelésük és kialakul egy összerendezett mozgás. Továbbá megtanulják a kortársakkal való együttműködést, a harcművészek szellemiségét, valamint a rendet, a fegyelmet és a kölcsönös tiszteletet.

A játékos feladatoknak köszönhetően a gyerekeknek kellemes élményeik lesznek a sportról, ezért szívesen folytatják későbbi életükben is.

A foglalkozások tartalma:

  • Koordinációfejlesztő gyakorlatok

  • Tartásjavító és törzsizom erősítő gyakorlatok

  • Technikai elemek, gyakorlatok földön és állásból

  • Eséstechnika - Játékok - Küzdelmek

A foglalkozást 10 éves kortól lányoknak és fiúknak egyaránt ajánljuk.

Hogyan lehet részt venni a programban?

A részvétel rendkívül egyszerű:

Jelentkezel az edzésre a lenti űrlap kitöltésével és szeretettel várunk a következő edzésre, ahol testközelből is megismerhetitek és kipróbálhatjátok ezt a egyedi harcművészeti stílust!

Hol és mikor lesz az edzés?

Cím: Pécs, Légszeszgyár utca 18. 

Időpontok: Kedd, Péntek:17:30-18:30   Elérhetőség: Tel:+36 30 / 206-1601 

Ár: 6.500 Ft/hó + egyszeri regisztrációs díj 2.000 Ft

Most egyösszegű befizetés esetén, 3 hónap egyben 21.500 Ft helyett, csak 18.500 Ft

Gyere és tarts velünk Te is>>


Természetesen az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki. Mi sem szeretjük a spamet, ezért nem küldünk kéretlen levelet

Bushinkan Harcművészeti Akadémia  © 2016 BHA