close

Bushinkan Harcművészeti Akadémia

" A harcművészet

az élet minden területén megjelenik."

Sőt, máris mindenhol jelen van. – A mai világban már nem ragaszkodhatunk a régi, jól bevált dolgainkhoz, hiszen nap mint nap felüti a fejét valami újabb, divatosabb. Az írásainkban következőkben olyan módszerről, gondolatokról olvashatsz, amelyek 2019-ben is aktuális…

Önvédelem nőknek!

Önvédelem nőknek!

Női önvédelmi megoldások és tippek. A nők és lányok elleni erőszak súlyos társadalmi és emberi jogi probléma. Riasztó statisztikák számolnak be arról, hogy ma Magyarországon hetente legalább egy nő hal meg férje, élettársa brutális bántalmazása következtében, és minden ötödik nő kerül élete során olyan partnerkapcsolatba, ahol rendszeresen erőszakoskodnak vele. Ezért.

Read More
A siker két nélkülözhetetlen összetevője

A siker két nélkülözhetetlen összetevője

  Elkötelezettség és kitartás: Ha ápolják és alkalmazzák, az eredmény siker. A fordítottja is igaz az elköteleződés hiánya és a kicsiny kitartás – hogy legyőzzük a valós vagy vélt akadályokat – a kudarcok legfőbb oka. A kezdőpont minden sikerhez a vágy.  Ezért összpontosítunk először arra, hogy mit akarunk az életben,.

Read More
Vasakarat 7 lépésben!

Vasakarat 7 lépésben!

Akaraterő: valami olyasmi, amivel az ember születik, mint a sűrű hajkorona, igaz? Nos, a kutatók mást mondanak. A Floridai Egyetem szociálpszichológia-professzora szerint az akaraterő annak alkalmazásával fejlődik. Minél inkább igénybe veszed, annál erősebb lesz. Íme, néhány kedvenc tipp, hogyan is csináld! 1,Határozd el, hogy akarod! Azok, akik elszántan vágynak céljuk.

Read More

KÖVESS MINKET!

Önvédelem nőknek!
Önvédelem nőknek!
  • ápr 17,2019

Naptár

2019. május
h k s c p s v
« ápr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031